Velkommen til min nye blogg!

Hei og takk for turen innom. Her vil du finne hyppige oppdateringer om forfattervirksomheten min,  livet generelt, samt bokprat,masse veganske oppskrifter, barn og reiser...

Jeg kommer til å dele innblikk i livet mitt som alenemamma for to flotte barn på fem og åtte, og hvordan jeg kombinerer det imens jeg bygger opp min forfatterkarriere. 

I 2013 utga jeg romanen Før Jeg Forlater Deg på Juritzen Forlag, en fantastisk morsom opplevelse som jeg jobbet veldig målrettet mot i mange år. Her er noen linker til boken : 

https://www.tanum.no/_skj%C3%B8nnlitteratur/romaner/f%C3%B8r-jeg-forlater-deg-alexandra-bockfeldt-9788282053488

http://tinesundal.blogspot.no/2013/09/fr-jeg-forlater-deg-av-alexandra.html

http://bokelskerinne.blogspot.no/2013/12/bokanmeldelse-fr-jeg-forlater-deg.htmlFør Jeg Forlater Deg er en kjærlighetshistorie satt til Paris, London, Hardangervidda og den Sentralafrikanske Republikk. 

Jeg jobber for tiden med tre nye prosjekter som jeg synes er kjempespennende og ser frem til å dele mer om disse her på bloggen fremover. 

Livet som forfatter byr på varierte dager og mye moro, men også usikkerhet og et vanvittig konkurransebilde... Jeg jobber mye som forlagskonsulent ved siden av, noe jeg trives kjempegodt med. Etterhvert kommer jeg til å skrive om gode leseopplevelser her på bloggen også. 

 

Stay tuned.. A x

 

2 kommentarer

Camilla

15.06.2015 kl.11:10

Lykke til med ny blogg :) Håper du vil trives :)

Sjekk gjerne ut min blogg www.hevhodet.blogg.no

Alexandria

15.06.2015 kl.12:42

Camilla: Tusen takk! Gleder meg til å sjekke ut din blogg også! :)

Skriv en ny kommentar

Alexandria

Alexandria

33, Oslo

Jeg er forfatter og mor, og lidenskapelig opptatt av reise og mat.

Kategorier

Arkiv

hits